„DEGTUKAI. Sienų Meno Festivalis“

Griškabūdžio bendruomenės centras kartu su partneriais Šaltmiros Gyvenimo mokykla ir Griškabūdžio gimnazija liepos 12-18 dienomis įgyvendino projektą „Sienų Meno Festivalis. DEGTUKAI“, kurio metu buvo nudažytas pastatas Rygiškių g. 1 viena spalva ir ant sienų nupiešta keletas iš anksto suderintų piešinių.
Papildomų veiklų metu projekto dalyviai prie pastato sienų padarė piešinių sienelę, piešė grafiti piešinius ant vidinių garažo sienų, taip pat nupiešė piešinius su palinkėjimais Griškabūdžio miestelio gyventojams ir svečiams, kuriuos pakabino pirmojo aukšto languose.
Griškabūdžio bendruomenės centro pirmininkės vardu dėkoju prisidėjusiems prie šio puikaus rezultato pasiekimo.
AČIŪ UAB Gulbelės direktoriui Arūnui Tarnauskui už suteiktą galimybę papuošti jiems priklausantį pastatą, už skirtas OSB plokštes išdaužytiems langams užkalti.
AČIŪ finansiškai prisidėjusiems Virgiui ir Raimiui, Gintui Bukšniui, Loretai Degutytei ir Gitana Sliesoraitienei, jūsų parama buvo panaudota nenumatytoms projekte išlaidoms padengti, kadangi nenumatytai daug sunaudota dažų ir kitų priemonių.
Didelis AČIŪ seniūnui Sauliui Naumavičiui už visokeriopą pagalbą ne tik medžiagomis piešimui, bet ir padovanotais lietvamzdžiais ir senų latakų išvalymu, už šiukšlių išvežimą, kurių buvo daug.
AČIŪ Mantui Puskunigiui ir jo sukviestiems talkininkams, kurie padėjo užkalti langus ir nudažyti pastatą, už užtamsintus langus renginio uždarymui.
AČIŪ Eglei Tamulytei už suvaldytą dalyvių minią ir pasiektus tobulus rezultatus projekto metu.
AČIŪ Eglės mamai Ilonai ir Dienos centro moterims už rūpinimąsi, kad dalyviai būtų pavalgę.
AČIŪ seniūnaičiui Jonui už ledus, kurie gaivino dalyvius tikrai karštą savaitę.
AČIŪ dirbusiems ir mintimis palaikiusiems.
AČIŪ man ir mano šeimai už ilgus vakarus ir praleistas naktis pildant paraišką ir ataskaitas.
Gera daryti juk normalu.
P. S. o jeigu ir ko nepaminėjau tai prisiimkite iš manęs didžiulę padėką.
Projekto nuotraukas rasite mūsų facebook paskyroje čia ir čia
Zenklai
218235597_1882681278569393_1324023432968208102_n

Facebook