Parama miestelio šventei „Oninės 2016″

Mieli griškabūdiečiai ir visi visi, mylintys mūsų miestelį!
Šiemet minime dvi svarbias datas – mūsų parapijai sukanka 220 metų, o miestelis švenčia 320 metų jubiliejų. Šias sukaktis Griškabūdyje minėsime liepos 24 d. (sekmadienį) tradicinėje Oninių šventėje. Ši diena puiki proga švęsti miestelio gimtadienį, pasilinksminti, sutikti svečius ir kraštiečius, pasidžiaugti, pabūti kartu.
Kviečiame visus ne tik gausiai dalyvauti šventėje, bet ir būti tikrais jos šeimininkais ir kūrėjais. Todėl labai prašome aktyviai prisidėti prie šventės finansine parama, reikalinga koncertinei programai. Lėšas reikėtų pervesti į Griškabūdžio bendruomenės centro sąskaitą LT92 4010 0421 0006 9678 (tekstas:parama Oninėms) arba tiesiog perduoti jūsų skiriamą paramą grynaisiais pinigais Valentinai Liepuonienei (seniūnijoje darbo dienomis) arba BC pirmininkei Agnei Paškauskienei (ne darbo valandomis 861604575).
Nenustebkite, bet gali nutikti ir taip, kad užsuksime prašyti prisidėti kiekvieno asmeniškai, tad tikimės supratingumo ir geranoriškumo ;) Juk tik visų mūsų pastangomis galime sukurti tikrą, didelę šventę sau ir miestelio svečiams!

Facebook