Gatvės krepšinis 3×3, 2016

DSCF1060

Nors buvo ir labai niūrus šeštadienio rytas, tačiau to nepabūgo krepšinio entuziastai ir susirinko į tradicinį gatvės krepšinio turnyrą 3×3 Griškabūdyje. Lauke buvo vos tik 8 laipsniai šilumos ir kartkartėm lietus taip lijo, kad krepšinio kamuolys teškėjo po balas ir slydo žaidėjams iš rankų, žvarbius įspūdžius šis krepšinio turnyras turėjo palikti kiekvienam.

Į turnyrą užsiregistravo 35 komandos, o atvyko 32. Komandos buvo suskirstytos į 6 grupes. Pirmoji ir antroji grupės buvo sujungtos (žaidėjai iki 15 m.), I vietą laimėjo komanda RIP iš Šakių, o II – komanda Kozeriai (Šakiai). 3 grupėje (16-18 m.) I vietą užėmė komanda Tiesiog (Šakiai), II – Paloskės (Griškabūdis). 4 ir 5 grupės buvo sujungtos (žaidėjai 19-39 m.). I vietą užėmė komanda 4 in 1 (Kriūkai) – II vietą – komanda 62254416 (Šakiai). 6 grupėje varžėsi veteranai (virš 40 m. amžiaus), I vietą užėmė komanda Nova (Griškabūdis), II – komanda Lekėčiai.

Rengėjai dėkoja rėmėjams: Griškabūdžio gimnazijai, Griškabūdžio seniūnijai, Griškabūdžio bendruomenės centrui, UAB Vilkža. Informacinis rėmėjams: laikraščiams „Valsčius“ ir „Draugas“.

Tikimės aktyvaus dalyvavimo ir kitąmet :)

Nuotraukos publikuojamos Griškabūdžio bendruomenės centro facebook paskyroje

Facebook