Virtualus turas po Zanavykijos apylinkes

Galime pasidžiaugti, kad Griškabūdžio bendruomenės centras sėkmingai įgyvendino dar vieną Šakių krašto vietos veiklos grupės projektą „Virtualus turas po Zanavykijos apylinkes“ :)
turasVirtualus turas skirtas Griškabūdžio seniūnijos teritorijoje esantiems lankytiniems objektams pristatyti – tai realistiškas pasirinktų objektų modelis. Šiame ture pristatomi 44 lankomi seniūnijos objektai virtualiam vartotojui. Virtualūs turistai galės aplankyti ne tik visiems žinomas vietas, bet ir kiek mažiau populiarias. Norime turistui pateikti kuo daugiau informacijos apie Griškabūdžio seniūnijos apylinkes, lankytinus objektus.
Turo lankytojas jausis tarsi keliautų ir natūraliai lankytų objektą: galės stebėti aplinką visomis kryptimis nuo žemės, įeiti į pastato vidų, paskaityti apie lankomą objektą. Virtualus turas sudarytas iš aukštos rezoliucijos itin kokybiškų nuotraukų. Informacija apie objektus pateikiama lietuvių, anglų ir rusų kalbomis.
Projekto pavadinimas: Virtualus turas po Zanavykijos apylinkes
Projekto numeris: ŠAKI-LEADER-6B-KV-11-3-2021
Projektą vykdė – Griškabūdžio bendruomenės centras
Projektą finansavo – EŽŪFKP, Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšos, Šakių rajono savivaldybės lėšos, nuosavas Griškabūdžio bendruomenės centro indėlis
Projekto rangovas – UAB Inverse ir Gidas360
Projekto vertė – 4459,55 Eur
Projekto dalykiniai partneriai:
Griškabūdžio kultūros centro folkloro ansamblis „Nova“
Virtualų turą galite aplankyti čia
leader

Facebook